Om Jobfinder

Jobfinder.dk drives af Mediehuset Ingeniøren og er målrettet ingeniører og teknoprofessionelle. Gennem tæt integration med Mediehusets andre mediekanaler - som Ingeniøren og ing.dk – er du sikker på at nå ud til de bedste og mest kvalificerede kandidater, hvad enten de aktivt søger job på Jobfinder eller holder sig opdateret gennem Ingeniøren.

Med Jobfinder får du den annoncepartner, der kender ingeniørerne bedst. Vores konsulenter har stor markedsekspertise og dyb indsigt i de nyeste tendenser på rekrutteringsmarkedet for ingeniører og i de jobsøgendes medieadfærd. Jobfinders konsulenter kan være behjælpelige med blandt andet effektdokumentation af annonceringsaktiviteter samt input til kampagneoptimering.

Via Jobfinder får du som kunde:

  • Adgang til en brugerdatabase med over 50.000 besøgende månedligt, omkring 7.000 aktive CV’er og over 6.000 jobagenter.
  • En stor og unik brugerskare af ingeniører og teknoprofessionelle med højt uddannelsesniveau, relevant erhvervserfaring og specialiserede kompetencer.
  • Massiv eksponering via Mediehuset Ingeniørens andre mediekanaler, herunder Nyhedsmagasinet Ingeniøren (165.000 læsere ugentligt), ing.dk (flere end 162.000 brugere månedligt) og Ingeniørens nyhedsbrev (25.000 modtagere)

Kontakt os for at høre, hvilken løsning der passer dig, når du søger de bedste kandidater til din virksomhed.